sluiten
{{ gerecht.name }}
toevoegen als ?

Wilt u '{{ gerecht.name }}' samen met een voor- en nagerecht bestellen?

Wilt u '{{ gerecht.name }}' samen met een bijgerecht bestellen?

Bijgerecht:
Voorgerecht:
Nagerecht:

Postcode

postcode status: {{ status }}.

Voer uw postcode in om te kijken of Bliksem Vers in uw regio bezorgt. Lukt het niet? Neem dan contact op.

×

Bliksem!

Bliksem Vers is momenteel gesloten, maar u kunt wel vooruit bestellen. In het afrekenproces kunt u aangeven om welke tijd u de bestelling wilt laten bezorgen.

Wilt u doorgaan?

×
Wat is Bliksem Vers?
Duik hieronder in Onze filosofie
‘’Lekkere & verse maaltijden’’ - Bliksem Vers

Onze koks

Bliksem Vers is opgericht door Reinard Harenberg en Armin Pillen. Beiden hebben een grote passie voor koken en ze hebben deze passie omgezet in een bloeiend bezorgrestaurant: Bliksem Vers. Onze koks Reinard en Armin begrijpen maar al te goed dat men graag lekker, vers en verantwoord wil eten, maar daar niet altijd de tijd of kennis voor heeft.

Bliksem Vers bezorgt binnen afzienbare tijd heerlijke, verse en tevens warme maaltijden in Arnhem en omstreken bij jou thuis, op kantoor of op de club. Bliksem Vers verrast je met uitdagende gerechten die je energie geven! Het diverse menu wat wij aanbieden is los verkrijgbaar of in een driegangenmenu, zodat jij heerlijk kunt genieten van een goede maaltijd.

Heb je vragen over onze gerechten of wil je met ons in contact komen over de voordelen van Bliksem Vers voor jouw bedrijf? Schroom niet en neem contact op.

bekijk contact

fruit
pepers
salsa en rozemarijn
groente mix
paprikas
komkommer
champignons
wortel met zand
gekkepeen
aardappelen
groenten-en-fruit